Varaa aika
SKY jäsen
SKY
Tykkää Facebookissa!


Liity faniksi facebookiin, niin saat nopeasti tietoa ajankohtaisuuksista, tarjouksista ja tietoa kauneudenhoidosta!

Hoitolasarjani on Janssen Cosmetics, se on saksalainen ammatti- ja kotihoitoon kehitetty ihonhoitosarja. Janssen Cosmetics  innovatiivisen ihonhoitotuotevalikoiman olemassaolon teki
mahdolliseksi saksalaisen biologi – farmakologi Roland Sacherin menestyksekäs tutkimustyö

Olen päätynyt kyseiseen sarjaan koska:

– Yritys käyttää ainoastaan nykyaikaisia vaikuttavia aineita, jotka on kliinisissä tutkimuksissa todettu turvallisiksi ja tehokkaiksi

– yritys kehittää niin hoitola kuin kotikäyttöönkin sopivia hoitoja

– sarjassa on seitsemän eri ihonhoitolinjaa, joten valikoimaa on runsaasti

– sarjasta löytyy erikoishoitotuotteita ihon eri tarpeisiin

Janssen Cosmetics tuotteissa, yhdistyvät lääkkeiden, yrttien, meren ja uuden sukupolven kasviperäisten bioteknologian mahdollistamat hoitomenetelmät, jotka ovat ympäristön kannalta turvallisia ja tehokkaita ihonhoidossa, vahingoittamatta niiden luonnollista tasapainoa.

DRY SKIN – KUIVALLE IHOLLE

 

DRY SKIN on erityisesti suunniteltu hoitolinja kuivudesta kärsivälle iholle. Hellävaraiset puhdistus-ja hoitotuotteet tukevat ihon fysiologiaa nykyaikaisilla vaikuttavilla aineilla. Nämä lisäävät ihon kosteudensitomiskykyä ja vahvistavat hydrolipidikalvoa.

Säännöllinen DRY SKIN-tuotteiden käyttö tekee kuivasta ihosta jälleen tasaisen ja joustavan, sekä vahvistaa sen luonnollista suojaa ulkoisia tekijöitä vastaan.

SENSITIVE SKIN – HERKÄLLE IHOLLE

Tuotelinja herkälle ja punoittavalle iholle, torjuu ihon ärsytyksiä. Sarjan tuotteet kehittävät iholle rauhoittavan ja ärsytyksiltä suojaavan kilven, joka suojaa ihoa ympäristön tuomilta haittavaikutuksilta. Tuotteet tukevat ihon luonnollista paranemisprosessia, ne auttavat lisäämään ihon omaa vastustuskykyä ja säilyttämään sitä.

OILY SKIN  – RASVOITTUVALLE JA EPÄPUHTALLE  IHOLLE

Tämän linjan tuotteet tasapainottavat talineritystä sekä hillitsevät liiallisesta talinerityksestä kärsivää ihoa. Tuotteet ovat vaikutukseltaan antibakteerisia ja näin ihotulehduksia ehkäiseviä. Rasvaisen ihon tuotelinjan tehtävänä on normalisoida eli vähentää ihon talineritystä ja näin vähentää ihon epäpuhtauksien syntymistä. Oikeilla hoitotuotteilla ja oikealla hoidolla voidaan välttää aknen kehittyminen jo alkuvaiheessa.

COMBINATION SKIN – SEKAIHOLLE

Sekaihon toimintaan vaikuttaa talirauhasten liikatoiminta kasvojen keskiosissa. Tämä johtuu perinnöllisestä taipumuksesta tai hormonaalisesta muutoksesta. Sekaihossa on sekä kuivia, että rasvaisia ihoalueita. Hoidossa on kiinnitettävä erityistä huomiota tähän seikkaan. Kasvojen keskiosassa (T-alue) iho on rasvainen ja huokoset ovat laajentuneet. Kun taas kasvojen sivut ovat useimmiten kuivat. Aktiiviaineiden ihoa tasapainottavat ominaisuudet ovat välttämättömiä sekaihon hoidossa. Kuivia ihoalueita täytyy kosteuttaa kun taas rasvaisia alueita täytyy tasapainottaa. Tuloksena saadaan koko päivän kestävä mattapintainen iho.Tätä ajatellen on kehitetty Combination Skin – tuotelinja tasapainottaa ihoa, ja tekee sekaihon hoidon helpommaksi.

DEMANDING SKIN  – HOITOLINJA IKÄÄNTYVÄLLE, VAATIVALLE  IHOLLE

Kehitetty ikääntyvälle, kuivalle ja pigmenttimuutoksille alttiille ihotyypille. Iän karttuessa ihossa näkyvät nopeammin väsymys ja kalpeus, myös ihon pinta kuivuu herkemmin, jolloin se on myös rasittuneen näköinen. Tällöin iho vaatii enemmän hoitavuutta ja ravitsevuutta ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä ja säilyttämään tasapainon ja estämään vastustuskyvyn heikkeneminen. Paras suoja ihon ennenaikaista ohentumista vastaan on joustava ihon pinta. Hyvin hoidettuna sen kosteuden sitomiskyky säilyy ja näin saadaan ehkäistyä ihon ennenaikainen ohentuminen ja vanheneminen.

DEMANDING SKIN linjan tuotteet on kehitetty suojaamaan ja hoitamaanikääntyvää ihoa. Jokaisella hoitotuotteella on luontainen ominaisuus tasapainottaa ihon rasva-ja kosteuspitoisuutta ja näin tukea ihon luonnollisia ominaisuuksia. DEMANDING SKIN säilyttää ihon taipuisuuden ja kimmoisuuden myös silloin kun iho joutuu ulkoisten tekijöiden kuten kuivan ilman, lämmön tai alhaisten lämpötilojen rasituksen kohteeksi. Vaikuttavat aineet läpäisevät ihon, täydentävät sen kosteusvarastoja ja tasapainottaa sen suojaavia toimintoja.

FAIR SKIN – kirkastava ihonhoitolinja

Uudistunut Fair Skin on kirkastava ihonhoitolinja, joka on erityisesti kehitetty hoitamaan ihon
pigmenttivirheitä ja ylläpitämään tasaista, kaunista ihon sävyä.

tuotteet4

MATURE SKIN – ikääntyvälle iholle

Innovatiivinen anti-ageing ihonhoitolinja, jonka voimalliset aktiiviaineet on valittu juuri aikuisen ihontarpeita silmällä pitäen. Tuotteet aktivoivat ihon luonnollisia uudistumisprosesseja sekä häivyttävät optisesti ihon pieniä virheellisyyksiä. Päävaikuttava aineyhdiste on Cellular Regeneration Complex, joka sisältää puna-apilauutetta sekä fermentoitua mustaa teetä, Kombuchaa.

bty

PLATINUM CARE Anti-Aging luxuslinja

Platina, yksi maailman harvinaisimmista ja eksklusiivisimmista raaka- ainemateriaaleista viestii ylellisyydestä ja eleganssista. Tämä arvokas raaka-aine yhdessä muiden tehokkaiden aktiiviaineiden kanssa toimii Janssen Cosmetics Platinum Care -luksusihonhoitolinjan perustana. Lopputulos on vertaansa vailla oleva, ihoa ja aisteja hemmotteleva tuotepaletti. Ylelliset tuotekoostumukset vakuuttavat vaativimmankin käyttäjäkunnan. PLATINUM CARE avaa anti-ageing ihonhoidon uuden aikakauden!

15304419_1296810780379208_8841151237552202407_o

MEN – miesten ihonhoitolinja
Täysin uudistunut Men -miesten ihonhoitolinja tarjoaa tehokkaita hoitoratkaisuja erityisesti miehen iholle
ominaisiin haasteisiin. Tehokkaat aktiiviaineet ravitsevat, uudistavat, rauhoittavat ja vahvistavat hoitoa
kaipaavaa ihoa.

tuotteet3

 

 

ALL SKIN NEEDS – IHON ERITYISTARPEISIIN

All Skin needs tuotteet ovat tarkoitettu suojaamaan ja hoitomaan ihoa ja sen erityistarpeita, tuoteperheessä on mm. aurinkosuojatiiviste spf 30, Dark Spot Corrector pigmenttihäiriöille sekä Skin resurfing Balm, joka nopeuttaa vahingoittuneen ja käsitellyn ihon pintakerrosten uusiutumista.

AMPULLIT

Ampullit ovat kattava sarja valittuja vaikuttavia aineita. Ampullit ovat ihanteellinen kerta-annos, se on tarkoitettu yhteen hoitoon ja käytettäväksi aina kokonaan. Ne tarjoavat tehosteen tavanomaisille kosmetiikkahoidoille vahvistamalla niiden vaikutusta.

tuotteet2
PERFECT RADIANCE MAKE UP – meikkivoiteet

Uusissa Janssen meikkivoiteissa on silkinpehmeä koostumus, se on helppo levittää tasaisesti, väri on peittävä ja pitkäkestoinen, suunniteltu erityisesti aikuisen naisen iholle, ei kiillä, sisältää uv-suojan,eikä sisällä parabeeneja. Sävyt 1, 2 ,3

8700-03_picture_perfect_radiance_make_up