Varaa aika
Suomen Yrittäjänaiset

yrittajanaiset

SKY jäsen
SKY
Tykkää Facebookissa!


Liity faniksi facebookiin, niin saat nopeasti tietoa ajankohtaisuuksista, tarjouksista ja tietoa kauneudenhoidosta!

Ihonpuhdistus: peruskasvohoito, jossa epäpuhtaudet puhdistetaan ihomatoraudalla.

Ultraäänipuhdistus: puhdistus tehdään ultraääni kuorinnalla , se on erittäin tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistaja kaikille ihotyypeille. Hoitopään sisällä olevat kiteet värähtelevät sähkön vaikutuksesta, ja   tuottavat näin ultraääntä. Tämä saa hoitopään metallisen osan värähtelemään. Nopea värähtely saa aikaan paineaallon, joka etenee kudoksissa. Käyttämäni ultraäänikuorinta on monipuolinen laite, jolla voidaan uudistaa, kuoria ja syväpuhdistaa ihoa, sekä imeyttää hoitoaineita, kiinteyttää ja kosteuttaa. Hoito on kivutonta.

Timanttikuorinta: Timanttikuorinta on edistyksellinen tapa tehdä ihon perusteellinen kuorinta, vahingoittamatta kuitenkaan ihoa.

Timanttikuorintalaitteen toiminta perustuu alipainekompressorin aikaansaamaan imuun. Imu yhdistettynä timanttiseen hoitopäähän, aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan, ja näin ollen iholle käytettävät hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Timanttikuorinta on ihanteellinen paksulle, rasvaiselle ja epäpuhtaalle  iholle. Sillä hoidetaan myös tehokkaiden kotihoitotuotteiden avustuksella tuloksellisesti vaalentaa  ulkoisista rasitteista johtuvia pigmenttihäiriöitä. Myös tuoreiden  aknearpien   madaltamisessa sekä otsan ja huulen ympäryksen juonteiden hoidossa sarjahoitomenetelmällä  on saatu hyviä tuloksia. Hyvät kotihoitotuotteet tukevat aina konehoitojen vaikutusta.

Täydellinen kasvohoito: hoito sisältää asiakkaalle sopivan puhdistuksen lisäksi ihotyypille sopivan hoitoampullin, rentouttavan kasvohieronnan ja voidenaamion.

Janssen erikoiskasvohoidot: hoidoissa pureudutaan ihon ongelma-alueisiin tai erikoisvaatimuksiin.
Valittavanasi ovat Janssen Cosmetics linjan hoidot:
– Caviar – ikääntyvän ihon hoito
– Mature Skin – ikääntyvän ihon luksus hoito
– Syväkosteuttava – Hyaluron Boost hoito
– Kirkastava C-vitamiini hoito
– Syväpuhdistava rasvaisen ihon erikoiskasvohoito
– Rauhoittava Janssen De-Stressed- erikoiskasvohoito couperosaiholle

Lymfakasvohoito: Käsin suoritettu, kevyellä pumppaustekniikalla tehty imunesteen kiertoa nopeuttava hieronta, jonka tarkoituksena on kudosnesteen tyhjennys , aineenvaihdunnan parantaminen ja turvotuksen poistaminen, hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio sekä loppuhoitovoiteet. Hoito on mahdollista saada myös pelkkänä hierontana, jolloin se voidaan tehdä ilman peruspuhdistuksia ja naamiota.


 

Kiinteyttävä ja kirkastava Radiofrekvenssihoito kasvoille

Ihon aineenvaihduntaa vilkastuttava, kiinteyttävä ja kirkastava Radiofrekvenssihoito
Ditelle RF -hoitolaitteen teho perustuu sähköenergiaan, joka nostaa ihonalaisen kudoksen lämpötilan
tasaisesti aina noin 40-43 asteeseen saakka. Hoito on kivuton ja erittäin miellyttävän tuntuinen. Koska
radiotaajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä
käsittelykerralla.

Solukalvojen läpäiseväisyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö edistää
hoitoalueen verenkiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa. Radiofrekvenssi stimuloi myös uuden
kollageenin muodostumista, ihon sävy kirkastuu ja kimmoisuus paranee. Hoito sopii erinomaisesti
”tuhkimohoidoksi” ennen juhlia.

Hoitoa ei voi tehdä jos sinulla on: akuutti tulehdus, tarttuvia tauteja, sydämentahdistin, rytmihäiriö,
pahanlaatuisia kasvaimia, hoitoalueella implantteja tai metallia, kuumetta, injektoituja ihoalueita,
(täyteaineet) tai olet raskaana.

Ditelle RF -laitteessa on kaksi erillistä hoitopäätä kasvoille ja vartalolle.

dav

Ennen

dav

Jälkeen

jo yhden hoitokerran jälkeen kiinteämpi leukalinja ja ylähuuli ja ihon huomattavasti
parempi väri

 
Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto, jos Sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät lasereiden tai muiden sähkölaitteiden käytön.

Milloin mikroneulausta ei voi tehdä?

Mikroneulausta ei voi tehdä, jos iholla on tulehduksia.(esim herpes)
Acne rosacceaan aktiivi aikana
Keloidiarville hoito ei toimi, jos olet keloiidimuodostaja kasvoille, hoitoa ei voi tehdä
Diabetes estää hoidon tekemisen.
Raskausaikana ei mikroneulausta.
aknelääkityksen aikana (esim roacutan hoidon jälkeen vasta puolen vuoden kuluttua lääkekuurin lopettamisesta)

Miten mikroneulaus toimii?

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen.Rullassa on 540 pientä neulaa. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Täydellinen imeytyminen

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi
ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mikroneulauksen kolme tärkeintä etua:
• Mikroneulaus lisää kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.
• Mikroneulaus on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin mikroneulauksen jälkeen.
• Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaalinen.

Hoito etenee:

Mikroneulausta ennen ihosi puhdistetaan huolellisesti. Hoidettavalle alueelle levitetään halutessasi puuduttava tuote (lisämaksu 10 €). Neulausrulla on vain Sinun käytössäsi- se on siis ehdottomasti henkilökohtainen! Neulaus tuntuu iholla nipistelyinä.

Miten usein

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 4 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen.

Mikroneulauksen jälkeen

Mikroneulauksen jälkeen sinun täytyy noudattaa suurta huolellisuutta ja varovaisuutta, jotta saat hoidosta mahdollisimman hyvät tulokset, muttet mitään komplikaatioita.
Neulauksesta ihossa on neulakanavia, siksi et saa kosketella etkä muutenkaan saada iholle mitään vieraita tekijöitä.

Neulauksen jälkeen Sinun täytyy huomioida seuraavat asiat:

-saunominen ja aurinkoon meno, uiminen, hikiliikunta on kielletty (n 12h ajan)
-kesäaikaan huolehdittava riittävästä suojakertoimen käytöstä hoidon aikana, ehdottomasti vähintään suojakerroin 30
-iholle ei saa samana päivänä laittaa meikkiä.
-ihon pitää antaa olla rauhassa – et saa koskea käsin ihoosi – seuraavaan 6 tuntiin.
-vaihda myös puhdas tyynyliina hoidon jälkeen
– huolehdi ihon riittävästä kosteutuksesta

Hoitokuurin aikana:
• tehoaineet vaikuttavat paremmin
• sisäisesti vitamiinien etenkin C- vitamiinien saaminen on tärkeää, sillä sitä keho tarvitsee tuottaessaan uutta kollageenia
• vahvalle iholle suosittelen ulkoisesti Janssenin Vitaforce C-vitamin seerumia

• herkimmille ihoille ja kuivalle iholle suosittelen kotihoitoon Janssenin Organics Tightening seerumia

JANSSEN COSMETICS HEDELMÄHAPPOKUORINNAT

Janssenin Exfoliaton System perustuu hedelmähapoilla tehtävän ihonhoitamiseen. Syvävaikutteinen hoito-ohjelma mahdollistaa ihonpinnan epätasaisuuksien poiston. Pigmenttimuutokset, epäpuhtaudet, pienet rypyt, sekä väsymys ja kalpeys saadaan vähenemään iholla. Ihosta tulee nuorekkaan ja tasaisen näköinen. Happokuorintahoito on tehokas kuorintahoito, jota käyttävät ainoastaan koulutetut kosmetologit. Tarkan ihoanalyysin jälkeen valitaan kuorinnan oikea voimakkuus sekä vakutusaika. Hoidon jälkeen on hyvä kerrata kosmetologin kanssa kotihoito-ohjeet jotka pitävät sisällään ohjeistuksen suojaamiselta.

 

NEULATON MESOTERAPIA

Mesoterapialla tarkoitetaan yleisesti tekniikkaa jossa vaikuttavat aineet viedään ihon sisään mikroneulauksen avulla. Steriilit vaikuttavat aineet valitaan haluttujen tulosten ja hoidettavan alueen mukaisesti. Mesoterapialla  mikroneulauksen avulla voidaan muunmuassa nuorentaa ihoa, kiinteyttää, lisätä ihon kosteustasapainoa ja kollageenituotantoa.

Neulaton mesoterapia on turvallinen ja luonnollinen vaihtoehto muille injektio ja neulaus  toimenpiteille. Siinä saavutetaan polaarisuuden muutoksia solukalvossa. Aplikaattorien kautta johdetaan vaikuttavat aineet ihokerroksiin sähköisten impulssien avulla, jotka avaavat ihokerroksiin pienia kanavia. Näiden kanavien kautta ohjautuu hoidon vaikutus ihon alempiin kerroksiin. Neulattomalla mesoterapialla suoritettavat hoidot ja hoitoihin käytettävät vaikuttavat aineet ovat samoja kuin mikroneulauksesssakin. Laite perustuu elektroporaatioon ja elektro-osmoosiin, se on vuonna 2003 palkittu kemian Nobelilla esteettinen hoitomenetelmä,

Neulattomalla mesoterapialla hoidetaan väsynyttä veltostunutta ihoa, se häivyttää juonteita, ja kiinteyttää ihoa. Saaden sen tuntumaan ”täydemmältä” ja näyttämään kirkkaammalta. Nämä ovat omakohtaisia kokemuksiani. Se vaalentaa myös epätoivottuja pigmenttiläiskiä, sekä kosteuttaa erittäin tehokkaasti kuivaa ihoa. Sopii myös rasvaiselle iholle, koska vaikuttavat aineet valitaan ihotyypin mukaan. Laitteella voi siis tehdä, sekä kiinteyttäviä, rauhoittavia että puhdistavia hoitoja. Neulaton mesoterapia sopii kaikille ihotyypeille.

NEULATONTA MESOTERAPIAA EI VOI TEHDÄ JOS:
olet raskaana, sinulla on joku seuraavista: diapetes,kuume, epilepsia, sydämentahdistin,kasvaimia, tulehduksia, infektioita, vammoja.

HOIDON KULKU, kuten teen sen hoitolassani, Kauneuspiste Kekonissa:

Ihon peruspuhdistuksen jälkeen asiakkaan kasvoille levitetään ihotyypin mukainen hoitoampulli sekä geelimäinen väliaine. Aloitetaan ns. ”avaava vaihe” Tässä mahdollistetaan elektroporaation avulla aktiiviaineen imeytyminen magneettisen alloon avulla, soluväleihin saadaan aikaan hetkellisiä kanavia. Vaihe kestää n. 8 minuuttia.

Hoidon seuraavaan vaiheeseen kuuluu elektro-osmoosi, jossa ainet saadaan imeytymään paremmin kääntämllä solujen sähköinen varaus. Kun aktiiviaineet ovat imeytyneet , solukalvot palaavat takaisin alkuperäiseen polariteettiinsa. Elektro-osmoosi saa aikaan muutoksia solukerroksissa, joka saa aikaa ihoa tasoittavan vaikutuksen Tämä vaihe kestää 15minuuttia. Hoito tuntuu miellyttävän lämpimältä.

Hoidon kolmannessa vaiheessa käytetään viileää hoitopäätä supistamaan huokosia ja näin mahdollistetetaan akatiiviaineiden säilyminen ihossa pidempään.

Hoidon loppuun kuuluvat kaula-niska ja decolletee alueen hieronta, ja lopuksi Janssen cosmetics okluusionaamio

Käsihoidot: peruskäsihoidot sisältävät aina kynsien  viilauksen, käsien kylvetyksen, kynsinauhojen hoidon ja kynnen pinnan puhdistuksen, hieronnan ja lakkauksen.

Parafiinihoidot:
– hoidot sisältävät: kuorinnan, parafiinin, hieronnan
– parafiinihoito edistää verenkiertoa, aukaisee ihohuokoset, kosteuttaa ja virkistää kuivaa ja rasittunutta iho lyhyesä ajassa
– hoidolla on okklusiivinen vaikutus, se aukaisee ihohuokosen, iho jää pehmeäski ja hoitoaineet imyeytyvät siihen hyvin
– pitkäkestoinen lämmiitävä vaikutus
voi olla oma hoitomuoto, tai osana jalka- tai käsihoitoa

Jalkahoidot: hoitoon kuuluu: kylvetys, kovettumien poisto, kynsien hoito ja hieronta.

Kuumakivihieronta: Lämmitetyillä laavakivillä tehty kokovartalohieronta (1,5 h)

Karvanpoistot: teen karvanpoistoja sekä sokerilla että vahalla, hinnat ovat molemmissa samat. Karvanpoiston jälkeen on tärkeä kuivaharjata  ja kosteuttaa ihoa, näin vältät karvan sisäänkasvun.

Päivämeikki: Päivämeikki on kevyt ehostus; se sisältää meikkivoiteen, ripsivärin, kevyen luomiväri ehostuksen, kulmat, poskipunan  ja huulipunan

Juhlameikki: On sananmukaisesti juhlameikki, siinä on enemmän sävyjä, värejä, korostusta ja varjostusta. Morsiamen meikki on myös mitä suurimmassa määrin juhlameikki, vaikka voimakkaita värejä ei käytettäisi, se sisältää myös koemeikin, että juhlan päähenkilö voi turvallisin mielin tietäen sävyt ja tyylin  valmistautua suureen hetkeen.


 

KOSMETTINEN AKUPUNKTIO
Kauneusakupuntio kuva Maarit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kauneusakupunktion tarkoituksena on parantaa ulkonäköä. Kauneusakupunktio tarkoittaa ihon pinnan läpäisemistä erikoisneuloin. Sen johdosta paranemisprosessi vapauttaa kudokseen kasvu- ja parannustekijöitä, jotka stimuloivat uutta kollageenia ihon pinnan alle. Kollageenin muodostuminen ja ihosolujen uusiutuminen kestää n. 12–16 viikkoa hoidon jälkeen.

Kauneusakupunktion maksimaalisen kosmeettisen tuloksen aikaansaamiseksi kasvojen iho tarvitsee sarjahoidon, joka on vähintään 6 kertaa, paras tulos saavutetaan 12 hoitokerran jälkeen. Lähtötasosta riippuen kerrat voivat olla joko 6, 8, 10 tai 12. Ensimmäiset tulokset näkyvät yleensä kolmannen hoitokerran jälkeen, jonka jälkeen hoitaja voi arvioida hoitosarjan pituutta. Ihanteellinen hoitoväli on 1*viikko*6, tai 2*viikossa esim. ma ja to*3viikkoa, maksimihoitoväli on 2 viikkoa. Kolmen kerran sykli. Ylläpitohoidot n. 3 kuukauden välein.

KAUNEUSAKUPUNKTIOTA EI VOI  TEHDÄ, JOS:

-olet raskaana

 • sinulla on:
 • akuutissa vaiheessa oleva syöpä
 • vaikea säännöllinen migreeni
 • verenvuototauti
 • hankalat psyykkiset sairaudet, vaikea masennus
 • tunnottomuutta
 • reuma
 • taipumus saada keloidimuodostumia
 • implantteja,lankoja, kohotuspistoksia kasvoilla
 • diabetes
 • munuais -ja maksasairauksia
 • epilepsia
 • osteoporoosi
 • sydän -ja verisuonitauteja

Kerrothan myös, jos sinulla on verenkautta tarttuvia tauteja

Kauneusakupunktioon liittyvät  toimenpiteet ;

Kasvoille tehdään aina peruskasvohoito ja sen lisäksi

kasvojen iholle laitetaan pieniä  intradermaalisia neuloja  ja 4 eri pituista akupunktioneulaa. Korviin tulee hoitoa tehostavat magneettikuulat.

Hoidon kokonaisvaltaisen vaikutuksen tehostamiseksi vartalolle suoritetaan akupainanta

Kauneusakupunktion haittavaikutukset voivat olla:

Kauneusakupunktio saattaa aiheuttaa väliaikaisia paikallisia verenpurkauksia.

Kasvojen verisuonitus on herkkää erityisesti silmien ympärillä.

Hoidon luonteen vuoksi hiusverisuonista saattaa vuotaa verta.

Vaikka sellaisesta ei ole haittaa hoidon tarkoituksen kannalta, se saattaa kuitenkin näkyä mustelmana usean päivän ajan.

Jotta tietyillä herkillä kasvojen alueilla saataisiin paras mahdollinen vaikutus, mustelmien muodostumista ei aina voi välttää.

Lisäksi iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen ja Herpes simplex -virus (yskänrokko/huuliherpes) saattaa aktivoitua.

Kauneusakupunktion kotihoito-ohjeet

Huomioitavat asiat:

Ehostusta (meikkiä) voi käyttää kuusi tuntia hoidon jälkeen.

Asiakkaan on vältettävä auringonvaloa ja solariumia kahden viikon ajan toimenpiteen jälkeen toimenpiteen jälkeisen mahdollisen liikapigmentoitumisen vuoksi.

On käytettävä aurinkosuojaa, jonka suojakerroin on 20 tai enemmän.

Varmuuden vuoksi suositellaan, että asiakas välttää jos suinkin mahdollista hoitotoimenpiteitä kuten esimerkiksi laserilla tapahtuvaa hiusten/karvojen poistoa.

Hoitoa ja tuloksia tukevat menetelmät:

Optimaalisen kollageenin tuotannon takaamiseksi suositellaan

ihon hoitamista seerumeilla kuuriluontoisesti,  Janssen Cosmetics C-vitamiini seerumi tai Regeneration Trifolia Complex. Suosittelen kiinteyttäviä ja stimuloivia hoitovoiteita samaisista sarjoista.